LEEF JE DROOM!

HERKEN JEZELF!Herken jezelf staat voor, jezelf herkennen! 

Diep van binnen wist ik het wel, ik voel mijzelf een indiaan, de manier van leven, de verbinding met moeder aarde,  het universum en tot wat ik mijzelf aangetrokken voel, pas later wist ik het zeker.

LEEF JE DROOM!

Wat ik vooral mocht leren op mijn pad van bewustwording is mijzelf herkennen en erkennen,  dit bereikte ik door het aangeleerde af te leren. Herken Jezelf! Ben jij toe aan de stap om niets meer aan te leren maar juist af te leren om te komen bij jouw waarheid, innerlijk weten en de bron waarmee jij bent verbonden. Door het aangeleerde af te leren kom jij in een andere staat van zijn, hierdoor ben jij instaat om jouw leven te leven zonder kennis en ervaring, door jezelf te verbinden met de bron van oneindige wijsheid en de liefde voor jezelf. Door jezelf te verbinden met jouw bron in overgave en vertrouwen kom je tot het punt van niets meer te hoeven weten, het is er al en je hoeft het er alleen maar te laten zijn. Herken Jezelf! Ik heb dit bereikt door zelfontwikkeling en bewustwording op het pad van mijn hart. Graag neem ik je mee in mogelijkheden om te komen tot zelfkennis, ontwikkeling, transformatie en bewustwording.

De zweethut is mijn grootste passie, het is daar……….

 • waar ik leerde wat mijn pad is
 • waar ik leerde hoe mijn weg te bewandelen
 • waar ik leerde om verbinding te maken met het al wetende
 • waar ik leerde mijn eigen medicijnliederen te zingen
 • waar ik leerde ceremonies te begeleiden
 • waar ik leerde mijzelf te zijn door alle veranderingen.
 • waar ik leerde om dankbaar en nederig te zijn.
 • waar ik leerde respect te hebben voor al wat is.
 • waar ik leerde de kracht te waarderen van moeder aarde.
 • waar ik leerde te vertrouwen op Tunkashila, Grandfather, Great Spirit zonder verwachtingen, in vertrouwen en overgave.
 • waar ik leerde om te leven vanuit mijn hart, waardoor ik sterker werdt en op meerdere lagen genezing heb ervaren.


Alles wat Herken Jezelf aanbiedt leidt tot bewustwording, naar het herstellen van de bron waarmee je altijd bent verbonden!


HERKEN JEZELF!

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf, herken jezelf, erken jezelf. Voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping, innerlijke groei en balans, herken jezelf, door overgave en vertrouwen!


LEEF JE DROOM!

 

INNERLIJKE KRACHT

Herken jezelf staat voor innerlijke kracht, je mag zijn wie je bent! Door te zijn wie je bent ontstaat er balans, iedereen is gelijkwaardig en iedereen is nodig. Te vaak lopen we nog het pad van wat van ons wordt verwacht!

 

BEZIELING

Door ons leven af te stemmen aan verwachtingen voldoen we aan de behoefte van een ander, maar nemen we niet de verantwoordelijkheid voor dat wat ons is gegeven. Door ons leven te leven vanuit 'zijn' werken we aan een groter doel, namelijk balans in de wereld van bezieling! Bezieling wordt nog vaak geassocieerd met een geloof waardoor het een overtuiging brengt die niet voor iedereen waar is, een overtuiging en geloof van buiten onszelf. Wanneer we in staat zijn om de overtuiging van bezieling te veranderen naar het geloof in onszelf zijn we als mens in staat om anders te zijn. Wanneer we anders durven zijn, zijn we ook in staat om onszelf te zijn. Wanneer iedereen leeft vanuit overgave en vertrouwen in zijn of haar bezieling is dat wat er nodig is. Of er nu een grotere kracht regeert over de mensheid of dat we ons als mens afstemmen op onze bezieling is in deze niet meer belangrijk. Door te geloven in onszelf stemmen we af op datgene wat er toe doet om volledig in overgave en vertrouwen te leven.

 

VERBINDING

Door wat de mensheid tot nu toe heeft ontwikkeld en mogen meemaken is ons bewustzijn uit balans geraakt. Door jezelf opnieuw te verbinden met wie je werkelijk bent ontstaat er weer ruimte en balans in je leven. Door overgave, vertrouwen en het geloof in jezelf kom je opnieuw in verbinding met wie je werkelijk bent en mag je jezelf zijn wanneer jij het jezelf toelaat.

 

BALANS

Wanneer er balans is in ieder mens brengt dit ook de wereld in balans. Wanneer wij als mens onszelf opnieuw verbinden met de natuur en leven vanuit overgave en vertrouwen in de natuur dan zijn wij samen één.

 

HERKEN JEZELF ...

Als mens zijn wij in staat om te creëren wat wij denken nodig te hebben. Wat wij als mens vooral hebben gecreëerd is afhankelijkheid door te geloven in iets buiten onszelf. De tijd is gekomen om onze harten te volgen, onze levenslessen samen te voegen en van daaruit te leven. Met werkelijk zijn wie je bent, bedoel ik het stemmetje in jou dat steeds vertelt maar vaak niet door jezelf wordt gehoord. Juist dat stemmetje is wat jou onderscheidt en eigen maakt. Het is de roep van ieders hart om graag gezien of gehoord te worden. Herken jezelf en erken jezelf!