LEEF JE DROOM!

Trance Drum Cirkel


Tijdens sjamanistische ceremonies wordt vaak een drum gebruikt om dieper in je Zelf te komen en om de connectie met Spirit, Moeder Aarde, de krachtdieren en Groot Mysterie te maken. Om een trancetoestand op te wekken, wordt monotoon drummen toegepast. Bepaalde drumpatronen veroorzaken een toename van de kracht van de alfa- en thetafrequenties in ons en zorgen er voor dat we makkelijker de verbinding maken tussen de spirituele wereld en het Nu.

Je komt in extase: een mystieke trance. Je gaat een andere staat van bewustzijn binnen en hebt toegang tot jouw innerlijke wijsheid. Sjamanisme gaat over het herinneren, herkennen, erkennen en ontwikkelen van het ware Zelf. Als je eenmaal verbonden bent met je innerlijke Zelf, kun je hulp, genezing en een voortdurende bron van begeleiding vinden. Je verbindt je met je diepste kernwaarden: wie je bent en waarom je hier bent.

1620 & Herken Jezelf
Roxanne van de Riet en Ad Hamers -Chippewa- verzorgen deze Volle Maan ceremonie in het bos. We zullen samen drummen bij het vuur en werken met de energie van Grootmoeder Maan. Je bent welkom met en zonder drum. Trek warme kleding aan, afhankelijk van het weer zijn we buiten of binnen in de tipi.