LEEF JE DROOM!

Persoonlijk consult


Een toegewijd platform voor persoonlijke consultaties. Wij bieden sjamanistische healing met plantmedicijnen, klanken, gezang en andere diepgaande methoden om mannen en vrouwen te ondersteunen op hun pad van innerlijke rust, helderheid en transformatie.

Onze missie is om een veilige en liefdevolle ruimte te creëren waarin we gezamenlijk werken aan het vergroten van je bewustzijn. Met behulp van eeuwenoude sjamanistische technieken en moderne benaderingen begeleiden wij jou naar diepgaande inzichten en persoonlijke groei. Of je nu worstelt met emotionele blokkades, fysieke pijn of zoekt naar meer balans in je leven, wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar bewustwording.

Wij geloven dat innerlijke rust en helderheid de basis vormen voor transformatie. We moedigen je aan om jezelf open te stellen voor de wijsheid van sjamanistische genezing, plantmedicijnen en andere helende modaliteiten. Ons ervaren team van professionals is toegewijd aan het creëren van een veilige en respectvolle omgeving, waarin je de ruimte krijgt om diepgaande transformaties te ervaren en je ware potentieel te ontdekken.

Wanneer je je toewijdt aan dit innerlijke werk, zul je merken dat je leven en perspectief op magische wijze veranderen. Open je hart voor de mogelijkheden en neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk consult. Laten we samen op ontdekking gaan en jouw pad naar bewustwording en persoonlijke groei verkennen.


Een persoonlijk consult kan bestaan uit een klankreis waarbij het gebruik van zang en sjamanistische tools je meenemen naar innerlijke rust waar je antwoorden vindt op jou levensvragen. Een intake gesprek vooraf zijn de zaadjes die je plant om te komen tot de kern van jou levensdoelen. We eindigen met een sharing om helder te krijgen wat deze reis voor jou betekent.

Duur is twee uur en de bijdrage is €130,- aanmelden doe je door een bericht te sturen voor een passende datum in overleg.


Een persoonlijk consult met het gebruik van Mapacho, Rapé en Sananga brengt je tijdelijk in een ander bewustzijn voor antwoorden op jou vragen. Door de aardende werking van de natuurlijke plantmedijnen die je snel in het hier en nu brengen krijg je toegang tot je innerlijk weten waar je antwoorden en inzichten kan ontvangen over je eigen bewustzijn. Plantmedicijnen zijn middelen die je bewustzijn vergroten om beter te kunnen begrijpen wat de zin en betekenis van jou leven is. Door de persoonlijke begeleiding van klanken en zang wordt het proces versterkt waardoor de plantmedicijnen een diepere werking brengen die doordringen in je volledige bewustzijn.

De gemiddelde duur van een plantmedicijn consult is twee uur en bedraagt € 150,- In overleg is de sesie met één uur te verlengen voor een diepere reis naar zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling € 75,- Aanmelden doe je door een bericht te sturen voor een passende datum in overleg. Meer informatie.