LEEF JE DROOM!

Bastiaan Brabers


Geboren op 11 mei 1989.

 

Enthousiast, energiek en inspirerend. 


Al sinds 2009 werkzaam in de psychiatrie. Na de opleidingen medewerker maatschappelijke zorg en coördinator sport- en bewegingsagogiek ben ik bij RIBW Brabant gaan werken als begeleider in de psychiatrie. Daarnaast was ik sportambassadeur binnen de organisatie. In 2019 ben ik voor zelfstandig gaan werken en help ik mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het vinden van een weg in de samenleving. De belangrijkste tool die ik hiervoor gebruik is "fitness therapie" (kijk voor meer informatie op www.btbtilburg.nl). In 2020 en 2021 volgde ik mijn opleiding aan de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk waar ik alles leerde over de juiste mindset, het onder controle krijgen van emoties, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het krijgen van innerlijke rust.

In 2022 ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding tot instructeur van 'De Wim HOF Methode". Hier leer ik o.a. over ademhaling, koude training en nog meer over mindset.Elke dag staat in het teken van zelfontwikkeling.

Graag wil ik mensen tools aanbieden om ook de beste versie van zichzelf te kunnen maken. Op deze manier wil ik de wereld een stukje mooier achterlaten en door mensen in hun kracht te zetten draag ik bij aan het grote geheel. En trouwens, wie wil er nou niet gelukkig zijn?

“Laten we de wereld mooier maken, begin bij jezelf”

Ik geloof in de kracht van onze natuur en niet in de farmaceutica met hun chemische "oplossingen". Natuurlijk is het fijn dat sommige medicatie bestaat, in geval van crisis. Maar mijn overtuiging is dat deze te gemakkelijk en teveel worden voorgeschreven aan mensen die vast lopen in hun leven. Zelf heb ik nooit medicatie gebruikt. Ik ben ook nog nooit ziek geweest. Zelfs geen griepje meer sinds ik volwassen ben. Geluk? Misschien. Ik werk elke dag ontzettend hard aan mezelf, gebruik hiervoor alles wat onze natuur te bieden heeft, en mijn weerstand, mindset en energie niveau worden met de jaren alleen maar krachtiger. Alle technieken en middelen die ik gebruik om mensen te helpen komen dan ook recht uit de natuur. Dit is waar ik in geloof en waar ik voor sta. Alles is gratis in de natuur te vinden en ik wijs je graag de weg.

Als mindset coach kan ik samen met jou gaan kijken waar beperkende overtuigingen vandaan komen en proberen deze te elimineren. Graag help ik nieuwe verbindingen en positieve gewoonten aan te brengen en jouw leefstijl te verbeteren. De kennis en wijsheden die ik heb verkregen van mijn leermeesters en eigen ervaringen wil ik graag met je delen. Samen creëren we de beste versie van jouzelf.

Als fitness coach laat ik je kennis maken met de meest effectieve therapie ter wereld: bewegen! De meeste chronische aandoeningen ontstaan door te weinig beweging, dit is absoluut oorzaak nummer 1. We leven in een lichaam dat niet is gemaakt voor deze moderne maatschappij en worden daarnaast steeds luier. Met fitness therapie breng ik jouw lichaam en geest weer in balans. Je energie niveau gaat omhoog, maar ook je zelfvertrouwen en discipline. Het is een goede uitlaatklep en je maakt tegelijkertijd geluk stofjes aan. Ik zie fitness als een wondermiddel.

Koude trainingen. De kou is een strenge leermeester maar heeft zoveel power en inzichten. Het is echt een boost voor je weerstand, energieniveau en zelfvertrouwen! Spannend? Graag help ik je om deze stap te zetten en je comfortzone te vergroten. Het zal je een body high geven, een boost van geluk stofjes waardoor jij je onoververwinnelijk voelt. Koude training wordt door mij o.a. ingezet voor het beter leren omgaan met stressvolle situaties. Het ijsbad is een mooi leer moment om (o.a. middels ademhaling) de rust te herpakken op momenten dat je lichaam geneigd is om in de flight of fight modus te schieten. De koude trainingen zijn kort en uitdagend maar bovenal zeer krachtig!


Ademcoach. Tijdens mijn opleiding bij Wim Hof en Inner journey (trauma release breathwork) leer ik hoe wij middels onze ademhaling de diepte van onze lichaam en ziel in kunnen duiken. Hoe we middels ademhaling trauma's kunnen bereiken, onze weerstand en energie niveau kunnen verbeteren en stress kunnen laten verdwijnen. Middels ademhaling hebben we toegang tot allerlei diepgaande processen in ons lichaam en krijgen we meer controle over ons systeem.

Plantmedicijnen:  Denk aan Cacao, Rapé, truffels etc. Tijdens onze plant medicijn ceremonies zal ik met hart en ziel aanwezig zijn om jullie tijdens deze spirituele reis te begeleiden en ondersteunen. Met mijn positieve energie, jaren lange werk als begeleider in de psychiatrie, mindset coach en eigen ervaringen met plantmedicijnen, ben ik een mooie aanvulling aan ons team om deze ceremonies veilig en fijn te laten verlopen. Open your hart to connection, ritual & magic..