LEEF JE DROOM!


JAARTRAINING "HERKEN JEZELF"


Een krachtige beleving in de juiste omgeving.

Deze training is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar zichzelf of zichzelf al gevonden heeft maar nog niet kan zijn.

Ongeacht het pad wat je in jou toekomst graag wil bewandelen. Voel jij je aangetrokken tot moeder aarde en vind je het fijn om een training te volgen in de natuur afgestemd op de vier seizoenen dan is deze training misschien wel bedoeld voor jou.

Deze training is bedoelt om jezelf te herkennen en erkennen!


Leeft er een groot verlangen in jou wat graag gezien wil worden maar er door allerlei overtuigingen niet mag zijn?

Wat is jou droom en kijk op de wereld zoals deze nu is en zou je graag jouw steentje bijdragen om dit te veranderen op een manier zoals jij dit van binnen voelt maar er door allerlei projecties van buiten jezelf niet mag zijn?

Leeft er een diep verlangen in jou om anders te zijn maar is er een overheersende energie die je hier steeds in misleid?

Ben je gewoon van binnen anders dan wat je omgeving van jou verwacht? 

Heb je het gevoel dat je er niet bijhoort omdat je niet voldoet aan verwachtingen?

Is je droom aan het vervagen en ervaar je fysieke klachten omdat jij geen gehoor geeft aan wat jou is gegeven in dit leven?


Je bent goed zoals je bent en voor iedereen is het de bedoeling om er te zijn omdat creator het op deze manier heeft bedoelt, de wereld is toe aan verandering en daarom ben jij wie je bent om dit te kunnen realiseren, vertrouw je proces!


In deze training gaan we niets aanleren maar juist afleren, hier berusting in vinden om vervolgens door te gaan naar de volgende stap om te accepteren wat ons is gegeven en er dit helemaal te laten zijn vanuit overgave, vertrouwen en passie, "Herken Jezelf"

Heb je nog zoveel vragen maar nog niet "alle" antwoorden om te zijn dan help ik je hier heel graag mee verder.  

Alle wijsheid, datgene wat je nodig hebt in dit leven is allemaal in jou aanwezig, het is dat wat je is meegegeven om te manifesteren op moeder aarde en gewoon omdat je nodig bent. "trust the wisdom of your soul, it knows the way"


Deze training is bedoelt om jezelf te herkennen en te zijn zoals jij je voelt, we doen dit in afstemming met de vier seizoenen waarbij we in ieder seizoen werken met een bijbehorend thema. We gaan dit bereiken door te werken met begeleide meditaties, de stilte, de elementen, water, vuur, aarde en lucht wat we zowel binnen als buiten doen. We werken met ceremonies waarbij alles mag ontstaan wat nodig is om jou in je kracht te brengen om na de training te oogsten wat je gezaaid hebt. We werken met onze intuïtie en de groepsenergie die ondersteunend is voor ieders proces. Er is ruimte voor persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Dit alles gebeurt in een heel natuurlijke omgeving waar we ook ieder weekend blijven overnachten om te integreren wat er heeft mogen ontstaan. De natuur zal ons hierbij helpen om volledig naar binnen te keren en te transformeren wat wel en niet meer nodig is. 

We doorlopen deze jaartraining in alle seizoenen verdeeld over zeven modullen met de elementen, aarde, water, lucht en vuur. Waarbij we steeds beginnen op zaterdagmorgen om 10:00 u en we eindigen op zondag rond 14:00 uur met uitzondering van het laatste weekend in juni wat op vrijdag begint. Voor een totale beleving verblijven we alle modulles in het bos waarbij eten en drinken is inbegrepen. Overnachten kan in je eigen tentje wat de voorkeur heeft om even in je eigen ruimte te zijn. Ook is het mogelijk om in de tipi te overnachten wat tevens onze trainingsruimte is. We zijn alle weekenden zowel binnen als buiten bezig. We verzorgen samen het eten en drinken en ruimen samen op. Deze cursus is gericht op jou persoonlijke ontwikkeling waarbij je wordt uitgedaagd om naar binnen te keren om te verbinden met jou bron van je bestaan. De plek waar kennis en wijsheid is opgeslagen die jou onderscheidend en eigen maakt. We werken aan het geloof in onszelf en dat wat je hier mag creëren in overgave en vertrouwen. 

Aarde - westen - herfst - zwart - beer

We starten op zaterdag 24 september met het element aarde wat hoort bij de herfst en in het teken staat van loslaten. Je gaat oude overtuigingen loslaten die niet meer bij je passen zodat er ruimte kan ontstaan voor datgene wat in jou leeft. Je gaat jezelf verbinden met je voorouders die over kennis en wijsheid beschikken wat herkenbaar is op jouw persoonlijke pad. Vanaf nu worden de nachten langer waardoor er meer ruimte is om te verblijven in de donkerte en de stilte. We gaan reizen in moeder aarde om tot de inzichten te komen die bij jou horen. 

Het westen is de plek waar de zon onder gaat, daar waar jij jezelf over geeft aan de spirit van de beer die genezing brengt door bewustwording. Het element aarde bestaat in deze cursus uit twee weekenden waarin we trancereizen, begeleide meditaties doen en kennis delen. We verbinden ons met het medicijnwiel en is er ruimte voor ieders persoonlijke proces. Stap voor stap zal duidelijk worden wat jouw kwaliteiten zijn gebaseerd op wie je was en wat de betekenis is voor jou leven. Het leven wat je leeft is kloppend in het proces!

Water - noorden - winter - wit - bizon

Het tweede element wat we behandelen is het element water. Dit element is verbonden met de winter, ons voelen, het naar binnen keren en berusting vinden daar waar je nu bent aangekomen. We kijken terug over ons pad van wat we tot nu toe hebben mogen leren in ons leven en ook naar wat we wel en niet meer nodig hebben. We werken met de spirit en de kracht van het water en ook met grootmoeder maan die hier een grote rol in speelt. Hierom zijn de weekenden water steeds rond volle maan. Het noorden staat voor geestelijke groei en is de laatste fase van het leven en die tegelijkertijd een nieuw begin met zich mee brengt. De kleur van het noorden is wit. Wit is de zuiverheid, vernieuwing en volmaaktheid. Het krachtdier van het noorden is de bizon, de bizon is krachtig gaat uitdagingen niet uit de weg en is sociaal en wijs. Wanneer je de kracht van bizon ervaart brengt je dit ook veel innerlijke rust. Let wel, dit kan voor iedereen anders zijn en dat is natuurlijk goed.  

Lucht - oosten - lente - geel - adelaar

Het oosten is de windrichting waar alles ontstaat, een gedachten, een idee, een geboorte, een nieuwe weg. Het element van het oosten is lucht, daar waar de zon op komt. Wie ben je en wie wil je zijn. Met de adelaar vliegen we op grote hoogte om te ontdekken wat jouw pad is. Op een krachtige manier zal de wind deeltjes van je meenemen die niet meer nodig zijn om ook op deze weg dichter bij jezelf te komen. Zoals de wind op aarde verandering brengt in de natuur zal ook de wind verandering brengen in jouw zijn, Geef jezelf over aan dit element om te komen bij jezelf. 

Vuur - zuiden - zomer - rood - wolf

Het element vuur symboliseert het vuur in jezelf, het leert je de lessen die nodig zijn om het pad te volgen van je hart. In verbinding met het vuur komen de antwoorden op jou vragen. Je wordt uitgedaagd om voor jezelf te kiezen ongeacht wat andere van je denken of  van je vinden. Dit laatste weekend duurt drie dagen en begint op vrijdag waar alles draait om vuur, het vuur in jezelf, jou passie, jou verlangens, jou creatie het vuur in jou wat blijft branden door het te voeden.  Het begin van de zomer waar de zon het hoogst aan de hemel staat, het vuur wat de hele duur van de de cursus zal branden om het vuur in jou te voeden, het vuur van de zweethut wat een onderdeel is in dit weekend.