LEEF JE DROOM!


MANNEN RETRAITE WEEKEND

"Back to Nature"


van 18-4  t/m 21-4 2024


Van donderdag avond tot zondag in de namiddag verblijven we met een groep mannen in het bos in de natuurlijke omgeving van Hilvarenbeek. Als team, bestaande uit Ad Hamers, Bastiaan Brabers en Rens de Vries nemen we jullie mee op avontuur, even weg van de bewoonde wereld en ons dagelijkse leven. We verblijven in een eigen tentje zodat er ruimte is om even op jezelf te zijn wanneer dit nodig is. Deze retraite is ontstaan omdat we zowel individueel en als team veel te bieden hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast hebben we alle drie onze eigen specialiteiten die we gebundeld hebben en waaruit het mannen retraite weekend is ontstaan. Graag nemen we jullie mee op een reis van bewustwording, kennis, innerlijke wijsheid, kracht en kwetsbaarheid om je man zijn voor nu en in je toekomst verder te ontwikkelen, jezelf te herkennen en erkennen. In deze vier dagen maken we kennis met technieken en wijsheden vanuit oude culturen en tradities om te ontdekken wat bij jou resoneert om mee te nemen op jouw levenspad. 

HET TEAM!

Dit weekend is bedoelt voor mannen die meer uit hun leven willen halen dan wat er tot nu toe heeft mogen zijn. Als groep mannen gaan we met elkaar uitdagingen aan waarvan we misschien niet eens wisten dat deze binnen onze mogelijkheden bestonden. Als ervaren team bieden wij begeleiding en ondersteuning bij een weekend vol activiteiten. We werken alléén en samen om te ervaren wat het is om gesteund te worden vanuit broederschap. Je mag leren dat je tot veel meer in staat bent als je ervoor kiest om het niet meer alléén te hoeven doen. In dit weekend krijgen we te maken met activiteiten waarbij je juist deze ondersteuning nodig hebt om te leren vertrouwen in elkaar als broeders. Als jij ervoor kiest om deel te nemen aan deze mannen retraite zal dit een verrijking in jouw leven zijn voor nu en in jouw toekomst met mannen die ervoor kiezen om een uitdaging niet uit de weg te gaan. Durf jij te vertrouwen om deel te nemen zonder inhoudelijk te weten welke activiteiten er dit weekend op jouw pad gaan komen dan heb je jezelf hiermee een groot cadeau gegeven.

Wij bieden een weekend met ceremonies en uitdagende activiteiten die in bepaalde gevallen extreem ver uit elkaar kunnen liggen en tegelijkertijd kan de "beleving" en het resultaat juist hetzelfde zijn. We maken kennis met technieken vanuit oude en bestaande culturen waarvan wij weten dat dit een goede aanvulling kan zijn in je huidige leven. 


Tijdens deze vier dagen is er ruimte voor persoonlijke coaching mocht dit nodig zijn. We bieden hulp in processen die zich aandienen om iedere deelnemer de begeleiding te bieden voor een fantastisch weekend. Dit is tevens waar wij het voor doen.


Wat wij van jou vragen is het vertrouwen in ons om samen aan deze reis te beginnen!


Een compleet weekend inclusief alle activiteiten en de daarvoor te maken kosten om dit alles te realiseren met gezonde voeding, drinken en gezonde tussendoortjes bieden wij aan voor €669- all-in.